Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Kezdő tippek

Sziasztok! :) Új vagyok itt az oldalon, és szívesen fogadnék néhány tippet és van néhány kérdésem is hozzátok. Szeretnék tanácsot kérni, hogy a tapasztalatok alapján hogyan érdemesebb eladni a ruhákat, egyenként feltöltve minden darabot, vagy esetleg ruhacsomagokat csinálni? Én egyenlőre ruhacsomagokkal próbálkoztam. Nektek mi vált be jobban? Olvastam itt a fórumon olyat is, hogy az oldal már nem olyan felkapott mint régebben. Ezzel kapcsolatban mit gondoltok? Érdemes sok időt és energiát fektetni az oldalra, sokan használják és szeretik még, esetleg máshol gyorsabban és több mindent el tudtatok adni? Mit tartotok a legjobb platformnak az eladásra? Érdemesebb hó elején feltölteni új hirdetéseket, ilyenkor jobban mennek az eladások? Bármiféle tipp az oldalunk népszerűsítésére? Előre is köszi a válaszokat! :)
2021 03 28
Szia! Egyenként töltsd fel, a szabályzat nem engedi a ruhacsomagokat, csoda, hogy még fent vannak. :) Én azt vettem észre, hogy mindig vannak ilyen lassabb időszakok, ünnepek környéke, leárazás, hóvége, most a vírus is közrejátszik, hátráltatja a személyes találkozókat, a posta viszont nagyon drága 1-1 darabra. Én még mindig sokat használom, bár mostanában többet vásárolok, mint eladok. Nekem az insta pörög nagyon, viszont az nem hivatalosan ruhaeladásra van, kell egy követőbázis, hogy sikered legyen, nehezebben lehet az elején eladni a ruhákat, mert nem lehet rákeresni ugye, mint itt. :) Akkor szoktam feltölteni a ruhákat, amikor van időm fotózni, viszont ha nagyon nem látta senki/nem kedvelték be, akkor feltöltöm újra. Népszerűsítésre nem tudok tippet adni, lehet hirdetéseket venni, én nem szoktam, meg nem is szeretem, telefonon eltakarja az oldal felét :D
2021 03 29
Szia! Köszi szépen a tippeket, hasznosak nagyon! :)
2021 03 29
Szia! Én egyesével szoktam feltölteni, fontos hogy jó minőségű, világos kép legyen az első kép (esetleg valamilyen effekttel), ami megragadja a vásárló figyelmét. Ha vállfán vagy kiterítve mutat jobban akkor olyat rakok ki, de van amikor felvett képet rakok ki előre. Én úgy veszem észre, hogy nem lett kevesebb vásárlóm, sok éve fent vagyok már, de mindig vannak olyan időszakok amikor senki nem vásárol, meg olyan is amikor egy nap több dolgot is eladok, általában fizetés nap függő meg ha éppen szezon váltás van akkor is több ruhát szoktak venni tőlem az új évszakra. Esetleg ha valamilyen márkás dolgom van pl. Zara vagy Adidas azokat fel szoktam rakni pl. Zarás Facebook csoportba és ott hamarabb elmegy sokszor.
2021 03 29
Szia! Köszönöm a tanácsokat! :)
2021 03 30
Sziasztok! :) Én is most kezdek belekóstolni az oldal működésébe, nekem is minden tipp jól jönne, rengeteg ruhám van, amit sajnálok, mert csak a szekrényben csücsül :) Nézzetek be hozzám is, ha van kedvetek!
2021 06 03
Szia. Szerintem tölts fel mindened ami van, hiszen csak akkor tudod eladni ha fent van. Aztán pedig hirdetessel kintudod emelni...(majd ha egyszer működik a szolgáltatás) Olyan cimkeket állítsd be amit te is beirnál a keresőbe ha azt a darabot keresnéd. Minél olcsobban adod annál gyorsabban elviszik. Bolti áron senkinnem fog vásárolni ( ami jogos, mert akkor inkább megveszi a boltban) Ami még fontos a jó fotók készítése. Remélem tudtam segíteni.
2021 07 21